Orașul din România care se află pe lista celor mai sigure destinații turistice în timpul pandemiei


Sibiul a fost inclus pe lista "Cele mai sigure destinații de vizitat în Europa", potrivit European Best Destinations, o agenție de turism susținută de Uniunea Europeană. 


Se pare că în Sibiu riscul de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus este redus și alături de Cofru din Grecia și Azore din Portugalia, se numără printre locurile care respectă cel mai bine regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

În Sibiu sunt multe spații verzi, iar spitalele din oraș nu au fost niciodată supraaglomerate în timpul crizei sanitare. De luna viitoare, în județ sunt programate pentru turiști mai multe tururi gastronomice, care vor ține cont de noile norme de siguranță sanitară. 

Citește și: Imagini rare care au înduioșat milioane de oameni. Orașul în care oamenii sunt duși la plajă după ce s-au vindecat de COVID-19

Pe lângă Sibiu, pe lista celor mai sigure locuri de vacanță mai apar, printre altele, capitala Georgiei, Tbilisi, insula Corfu din Grecia, Zagreb din Croația, dar și regiunea Algarve din Portugalia ori insulele Azore și Malta.

Iată mai jos lista completă a orașelor și stațiunilor recomandate de EBD:

Tbilisi, Georgia

Corfu, Grecia

Cavtat, Croația

Insulele Madeira, Portugalia

Insulele Azore, Portugalia

Preveza, Grecia

Alentejo, Portugalia

Batumi, Georgia

Zagreb, Croația

Algarve, Portugalia

Sibiu, România

Kotor, Muntenegru

Rijeka, Croația

Varșovia, Polonia

Viena, Austria

Bohinj, Slovenia

Malta

Gdansk, Polonia

Vilnius, Lituania

Riga, Letonia

Taigaua sălabtică din Finlanda. 

Sursă foto: Agerpres

related posts

Modifică setările cookies