Rutina coreeană de îngrijire a pielii a câștigat popularitate internațională datorită produselor high-tech, care îmbină tehnologia avansată cu formulele inovatoare. Gama Hi-Tech Liposome Calming Solution de la KORIKA, unul dintre cele mai populare branduri coreene de cosmetice din Europa, este concepută special pentru a calma și proteja tenul sensibil. Produsele sale au la bază tehnologia liposomală, care încapsulează ingredientele active în capsule de 100 de ori mai mici decât porii, astfel accelerând transferul ingredientelor active în piele și îmbunătățind eficiența acestora.  

Descoperă modul în care produsele din această gamă acționează pentru a-ți calma și hidrata tenul pe timpul verii, printr-un ritual de beauty în 5 pași!

Pasul 1: Curățarea tenului

Primul pas în orice rutină eficientă de îngrijire este curățarea tenului pentru a îndepărta machiajul, impuritățile și excesul de sebum. Cleanserul calmant, datorită combinației unice de liposomi high-tech, azulenă, complexul de aminoacizi și acid hialuronic, oferă pielii tale un triplu beneficiu:

●     calmează pielea: azulena, cunoscută pentru proprietățile sale calmante, reduce iritațiile;

●     hidratează: acidul hialuronic previne deshidratarea, o problemă comună pe timpul verii;

●     protejează: complexul de aminoacizi întărește bariera cutanată, protejând-o de factorii de stres din mediu, cum ar fi razele UV, fluctuațiile de temperatură, expunerea la aer condiționat sau poluare. 

Folosește acest produs de curățare de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru o piele curată, fără senzația de uscăciune.

Pasul 2: Tonifiere

Tonerul Comforting de la KORIKA îți pregătește pielea pentru etapele următoare ale rutinei de îngrijire prin:

●   echilibrarea pH-ului pielii: acesta restabilește pH-ul natural al pielii după curățare;

●   îmbunătățirea absorbției: ingredientele active din seruri și creme vor fi mai bine absorbite în piele;

●   efectul calmant: reduce iritațiile și calmează pielea, permițând aplicarea restului produselor fără a simți disconfort.

Aplică tonerul cu ajutorul unei dischete demachiante pe ten, asigurând o acoperire uniformă.

Pasul 3: Aplicarea serului facial

Serul este o parte importantă în orice rutină de îngrijire, deoarece vizează probleme specifice ale pielii. Serul pentru vitalitate din gama Hi-Tech Liposome Calming, datorită formulei sale speciale:

●   reduce iritațiile și roșeața: ingredientele sale au proprietăți calmante;

●   luminează tenul: colagenul hidrolizat contribuie la îmbunătățirea tonusului și texturii pielii;

●  combate îmbătrânirea prematură: conține ingrediente active care ajută la reducerea liniilor fine și ridurilor, menținând aspectul tânăr al pielii.

Aplică pe ten câteva picături de ser și masează ușor până când acesta este absorbit în piele.

Pasul 4: Aplicarea emulsiei faciale

Emulsia are o textură ușoară, fluidă, care oferă pielii hidratarea de care are nevoie, fără a o îngreuna. Emulsia energizantă de la KORIKA oferă beneficii cheie, cum ar fi:

●  calmează iritația: aceasta conține enzime din orez, cu proprietăți calmante;

● îmbunătățește retenția apei: crește capacitatea pielii de a reține apa, aspect esențial pentru menținerea nivelului de hidratare în perioadele călduroase;

● crește rezistența: întărește bariera de protecție a pielii împotriva factorilor de stres din mediu.

Aplică emulsia după ser, asigurându-te că este complet absorbită în piele înainte de a trece la pasul final.

Pasul 5: Aplicarea cremei faciale

Ultimul pas al rutinei coreene constă în aplicarea unei creme care hidratează intens pielea și sigilează toate straturile de produs aplicate anterior. Crema restauratoare a gamei oferă tenului tău beneficii excepționale:

●     reduce liniile fine și ridurile: formula sa avansată combate semnele de îmbătrânire;

●     reduce petele pigmentare: ajută la uniformizarea pielii, reducând hiperpigmentarea;

●     lasă pielea mătăsoasă: la finalul rutinei de îngrijire, pielea se va simți moale și netedă.

Urmează acest ritual coreean de beauty în 5 pași pentru a te bucura de un ten calm, hidratat și radiant pe tot parcursul verii. Încorporează produsele high-tech coreene în rutina ta zilnică și experimentează beneficiile care îți vor transforma aspectul și calitatea pielii!

Produsele din gama Hi-Tech Liposome Calming Solution de la KORIKA pot fi achiziționate atât din magazinele fizice Notino, cât și din magazinul online.

Sursă foto: GIVET Czech