Pare o tinuta banala pana vezi incaltarile. Sandalele spectaculoase care au transformat-o pe Rita Ora intr-o bomba sexy


A fost surprinsa de paparazzi intr-o zi normala din viata ei. Rita Ora a aratat senzational si a purtat o pereche de sandale pe care toate fanele isi vor dori sa o achizitioneze.


Imbracata intr-un top Moschino, jeansi negri rupti in genunchi si cu o palarie pe cap, excentrica Rita Ora a atras un grup numeros de fani pe strazile din New York.

Cu ochelari de soare la ochi si nu foarte dornica sa ii intalneasca pe fotografii publicatiilor mondene, cantareata in varsta de 24 de ani s-a oprit insa pentru cateva momente pentru a-si saluta admiratorii. Atunci, paparazzi au profitat de ocazie si au imortalizat-o din toate unghiurile cu putinta.

Dincolo de tinuta cu vedere la abdomen, ei au pus ochii mai ales pe incaltamintea vedetei, o pereche ucigator de sexy de sandale, care au transformat-o intr-o adevarata bomba provocatoare. Avand rolul de a-i lungi picioarele si a-i bomba posteriorul, acestea vor fi, cu siguranta, preferatele fanelor ei.

Iata cum a aparut Rita intr-o zi obisnuita din viata ei:

  • Pare o tinuta banala pana vezi incaltarile. Sandalele spectaculoase care au transformat-o pe Rita Ora intr-o bomba sexy

related posts

Modifică setările cookies