Pare o tinuta inocenta de la brau in sus. In partea de jos, e spectacol insa! Manika, aparitie hot la Grammy 2016


Desi in Romania nu este cunoscuta, americanii o stiu pe Manika. Tanara in varsta de 22 de ani canta muzica pop si a deschis chiar concertele celor de la One Direction in anul 2012. Recent, ea a facut furori pe covorul rosu al premiilor Grammy.


Nu risti, nu castigi. Asa suna o vorba din popor dupa care s-a ghidat, probabil, si Manika. Ea si-a dorit sa atraga bliturile fotografilor mai ceva ca un magnet, asa ca a imbracat o tinuta extra provocatoare la premiile Grammy. Rezultatul? Nu tocmai cel la care se astepta.

Dupa ce a pasit pe covorul rosu intr-o rochie transparenta, batuta in pietre stralucitoare, care i-a lasat posteriorul la vedere, artista a ajuns pe primele locuri in topul celor mai prost-imbracate prezente de la editia din 2016 a premiilor Grammy.

Increzatoare in felul in care arata insa, Manika s-a lasat pozata din toate unghiurile si a vrut sa demonstreze ca este pregatita sa faca valuri, chiar daca numele ei nu este la fel de celebru precum al lui Taylor Swift, Demi Lovato sau Selena Gomez.

Ca sa-i "admirati" tinuta, analizati cu atentie imaginile de mai jos. Spuneti-ne in sectiunea de comentarii daca a exagerat si daca ati asculta vreodata o melodie cantata de cineva care se imbraca asa.

  • Pare o tinuta inocenta de la brau in sus. In partea de jos, e spectacol insa! Manika, aparitie hot la Grammy 2016

related posts

Modifică setările cookies