Paris Jackson, aparitie incantatoare la Golden Globes after party. Cat de frumoasa a fost fiica Regelului Muzicii Pop


La 18 ani, fiica lui Michael Jackson s-a transformat intr-o tanara incantatoare. Aceasta a fost una dintre principalele atractii ale petrecerii de dupa decernarea Golden Globes.


Imbracata intr-o rochie lunga, cu motive florale si cu spatele gol, Paris Jackson si-a etalat multimea de tatuaje la o petrecere plina de vedete. Machiata discret, in tonuri nude, Paris si-a pus perfect in valoare superbii ochi albastri. 

In ultimii ani, tanara este intr-o continua transformare. Look-ul ei a suferit modificari majore: de la fetita timida cu parul lung, Paris s-a transformat intr-o adolescenta rebela care isi schimba culoarea parului o data pe luna. Acum, tanara este tunsa scurt si vopsita blond, look care i se potriveste perfect.

La scurt timp dupa ce a implinit 18 ani, Paris Jackson a inceput sa-si acopere pielea cu tatuaje. Criticile la adresa ei nu au intarziat sa apara si, desi a incercat sa le ignore o vreme, adolescenta a decis sa le raspunda celor care comenteaza negativ. 

"Cicatricile mele si trecutul in care ma automutilam au fost acoperite acum cu simboluri ale iubirii, creativitatii si originalitatii. Voi purta intotdeauna trecutul cu mine, dar cred ca tatuajele reprezinta o schimbare in bine pentru mine, o imbunatatire", a scris fiica lui Michael Jackson.

"Pentru mine, tatuajele inseamna putere. Ma uit inapoi la cum eram si apoi ma privesc in oglinda si vad o luptatoare. O sa lupt in continuare si o sa-i incurajez si pe altii sa fie tari. Uneori, toti trecem prin clipe de cosmar, care ne transforma de fapt in razboinici ai iubirii, asa cum am fost conceputi sa fim. Tuturor celor care trec acum prin clipe grele le spun ca va fi bine si ca nu sunt singuri", a incheiat Paris.

  • Paris Jackson, aparitie incantatoare la Golden Globes after party. Cat de frumoasa a fost fiica Regelului Muzicii Pop

related posts

Modifică setările cookies