Pe el il cunoaste toata lumea, dar are o iubita discreta. Cum arata perechea superba a lui Simon Cowell


Este cunoscut in intreaga lume, dupa ce a dezvoltat formatul pentru unele dintre cele mai cunoscute emisiuni din multiple tari, insa putini cunosc detalii din viata sa personala. Simon Cowell si Lauren Silverman sunt o pereche discreta, iar ea este o bruneta superba.


Simon si Lauren formeaza un cuplu inca din 2013, iar desi cei doi nu sunt casatoriti, multe persoane ii vad ca pe o familie, cu atat mai mult cu cat au impreuna un baietel in varsta de 2 ani. 

Se pare ca Simon i-ar fi "furat-o" pe Lauren unui prieten de-al sau, lucru despre care declara, in trecut, ca nu se simte deloc mandru. Zvonurile spun ca cei doi ar fi avut o relatie inca din 2009, care ar fi iesit la iveala abi atunci cand Lauren l-a anuntat ca este insarcinata, scriu cei de la Daily Mail. 

In varsta de 57 de ani, Simon se declara un tata "neconventional", dar si un barbat "neconventional", care nu va putea fi dus vreodata la altar, nici macar de o femeie superba, cu 18 ani mai tanara decat el, asa cum este Lauren.

In ciuda intamplarilor si a zvonurilor, cei doi par extrem de apropiati atunci cand apar impreuna in public, rareori dandu-si drumu la maini sau privind in alta parte timp indelungat. :) 

Vezi mai multe imagini jin galeria de mai jos:

  • Pe el il cunoaste toata lumea, dar are o iubita discreta. Cum arata perechea superba a lui Simon Cowell

related posts

Modifică setările cookies