Din păcate pentru vedetă, ceea ce trebuia să fie o escapadă care să o relaxeze s-a terminat destul de prost, deoarece zborul ei de întoarcere a fost decalat și apoi anulat, astfel că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să regândească traseul până în România.

După ce s-a întors în țară cu un alt avion, care a avut escală în Polonia, vedeta a povestit pe rețelele de socializare peripețiile prin care a trecut, afirmând că toată întoarcerea a durat aproximativ 50 de ore!

„Am zburat 48 de ore! Puteam să ajung în China și în Singapore, să mă duc și să mă întorc, în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore și acum îmi aștept bagajul care plecase din Elveția și trebuia să vină direct în România. Ce credeți? Am găsit bagajul? Am aterizat în România după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în aeroportul din România vreo două ore și un pic. După câteva cercetări mi-am găsit și bagajul.

A fost o peripeție... Se pare că aparențele înșeală de fiecare dată. Nici business-ul nu mai e ce a fost odată. Nu vă spun în aeroport... Ce e la business e cum ești la Obor. La Obor e mai bine, că totuși ești organizat și nu te calci în picioare”, a spus Bianca Drăgușanu în mediul online.

foto: Instagram