Philip Seymour a fost mai mult decat un actor. Ce detalii despre viata actorului ies la suprafata dupa decesul acestuia


Dupa primirea vestii decesului lui Philip Seymour, celebritati din intreaga lume si-au exprimat regretul vis-a-vis de aceasta tragedie si l-au descris pe actor asa cum era el de fapt. Detaliile aparute i-au emotionat pe toti.
 


Philip Seymour a murit duminica, la varsta de 46 de ani, iar familia si prietenii acestuia au fost devastati la primirea vestii cutremuratoare.

"Suntem devastati din cauza pierderii iubitului nostru Phil si apreciem sprijinul pe care l-am primit din partea tuturor. Este o pierdere tragica si neasteptata si va rugam sa ne acordati intimitatea necesara acestor momente. Pastrati-l pe Phil in gandurile si rugaciunile voastre." a fost mesajul emotionant comunicat de familia actorului, socata de intamplarea acestui eveniment tragic.

Cu o cariera remarcabila si roluri de exceptie, Philip Seymour s-a concentrat asupra vietii profesionale si a evitat sa-si expuna viata privata in fata camerelor de filmat. Statutul de parinte l-a implinit si l-a bucurat nespus, astfel incat cei trei copii ai lui au reprezentat cel mai bun lucru din viata lui si a tinut sa precizeze acest lucru ori de cate ori a avut ocazia.

"Este absolut extraordinar. Trebuie sa spun ce este cu adevarat extraordinar atunci cand ai copii: este incredibil cum zilele de nastere sau vacantele de vara ce devenisera plictisitoare, au devenit brusc minunate. Nu este usor sa iubesti pe cineva asa cum ii iubesti pe copii. Este ca si cand te-ai uita la soare. Este intens.", declara in trecut actorul cand era intrebat de copiii lui.

La varsta de 22 de ani, Philip Seymour a fost nevoit sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare din cauza consumului de droguri, iar timp de 23 de ani nu s-a mai atins de ele. Se pare ca in luna mai a anului trecut, actorul a avut nevoie de cateva zile de ingrijiri medicale dupa ce a cazut iar in patima drogurilor, insa ulterior si-a revenit si nu au mai existat situatii de acest gen.

David Katz, prietenul lui si cel care l-a gasit pe actor decedat, a declarat ca ultima intalnire intre el si Philip avusese loc cu doar o luna in urma, iar actorul nu prezenta niciun semn ca s-ar mai fi atins de droguri, ci din contra avea un comportament firesc.

Aparent decesul lui Philip Seymour a survenit ca urmare a unei supradoze de droguri, iar prietenii, fostii colegi si admiratorii acestuia sunt inca in stare de soc, insa nimeni nu-i poate contesta actorului profesionalismul si dragostea de care a dat dovada fata de meseria lui, dar si calitatea de a fi un om bun si cald, pe care i-au admirat-o toti.
 


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies