Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton, a născut o fetiță. „E perfectă”


Casa Regală a Marii Britanii s-a mai îndulcit nițel, odată ce vestea că Pippa Middleton e din nou mamă a cuprins Palatul. Ce nume a primit micuța.


Pippa Middleton a născut, luni, o fetiță perfect sănătoasă, pe care familia a numit-o deja după mătușa Kate. Fetița va fi botezată Grace Elizabeth Jane și va avea unul dintre prenume (Elizabeth) preluat de la Kate Middleton.

E perfectă, iar toată lumea este încântată și atât de fericită pentru venirea sa pe lume”, au declarat surse din anturajul familiei, citate de revista People.

Vestea vine la doar două săptămâni după ce Pippa a fost surprinsă la plimbare, în Londra, de mână cu fiul ei, Arthur. Sora mai mică a lui Kate Middleton a încercat să țină secretă cea de-a doua sarcină, însă planurile i-au fost dejucate de presa din Regat în decembrie 2020.

Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, mai au un băiat pe nume Arthur, născut în octombrie 2018. Sora mai mică a Ducesei de Cambridge a născut atunci în aceeași aripă de lux a spitalului Sfânta Maria unde Kate a adus pe lume pe toți cei trei copii ai săi: George, Charlotte și Louis.

Citește și: Cum arată apartamentul în care Kate și Pippa Middleton au locuit împreună până în 2011

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit în mai 2017 la Biserica St. Mark din Englefield. Nepoții ei regali George și Charlotte i-au dus trena.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Primii români care aterizează pe Marte

  • Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton, a născut o fetiță. „E perfectă”

related posts

Modifică setările cookies