Motivul pentru care Kate Middleton nu şi-a vizitat până acum nepoțelul


Pippa Middleton a născut primul său copil acum două zile, însă nu toate persoanele din familia sa au venit în vizită.


În timp ce James Middleton, fratele ei, şi–a făcut apariţia pentru a face cunoştinţă cu nepotul său, sora cea mare, Kate Middleton, încă nu şi-a făcut simţită prezenţa la Lindo Wing, unde Pippa a născut. 

Citește și: Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton. Care este motivul

Motivul se pare că a fost unul întemeiat. Ducesa a avut câteva întâlniri pentru proiectele sale caritabile, la Palatul Kensington, departe de ochii presei.

La câteva ore de la naşterea nepotului său, Kate a participat o întâlnire pentru unul dintre actele sale de caritate importante, The Early Years. Kate, care a devenit mătușă pentru prima dată, consideră că sprijinul potrivit, de la naștere, îi poate ajuta pe tinerii dezavantajați să-și atingă potențialul.

Subiectul este unul aproape de inima lui Kate, deci nu a fost nicio surpriză faptul că întâlnirea a continuat, în ciuda fericitei veşti despre noul membru al familiei.

Deşi nu și-a cunoscut încă nepotul, aceasta și-a exprimat bucuria şi i-a felicitat oficial pe cei doi proaspeţi părinţi.

Pippa a devenit mamă pentru prima data luni, după ce a dat naștere unui băiețel de 3,8kg. Bebeluşul s-a născut  la Lindo Wing, la Spitalul St Mary din Paddington, în care o rezervă costă 7.500 lire pe noapte, aceeași maternitate privată, unde sora ei mai mare, Kate Middleton,  a dat naștere celor trei copii ai săi.

Foto: Getty

  • Motivul pentru care Kate Middleton nu şi-a vizitat până acum nepoțelul

related posts

Modifică setările cookies