Kate Middleton sau Meghan Markle? Iată ce ducesă e mai populară în SUA!


Rezultatul sondajului e unul total neașteptat. În lupta dintre Kate Middleton și cumnata ei, Meghan Markle, cea mai populară ducesă e poate cea la care te așteptai mai puțin. 


Kate Middleton și Meghan Markle se întrec în cursa pentru cea mai iubită ducesă în SUA. Deși multora le-ar fi imposibil să creadă că n-ar fi Meghan, se pare că fosta actriță a fost învinsă de Kate.

Conform unui sondaj realizat de experții britanici, Kate Middleton este de două ori mai populară în SUA decât Meghan Markle: 68,2% dintre americani spun că o plac pe Kate și doar 31% dintre ei se declară fanii lui Meghan.

Cifrele ar putea crește și mai mult în favoarea lui Kate, având în vedere că ea și Prințul William au anunțat deja că plănuiesc să viziteze SUA anul acesta. 

Americanii o admiră mai mult pe Kate, chiar dacă ducesa nu vizitează prea des teritoriul Statelor Unite, pentru că imaginea ei sugerează încredere și empatie, iar eleganța și frumusețea ei i-a sedus deja pe mulți americani. 

Indiferent de câte conflicte legate de casa regală britanică apar, ducesa de Cambridge stă mereu departe de ele și iese mereu bine”, a spus Christopher Andersen, expert în subiecte regale britanice, pentru publicația de The Sun.

Asemenea Reginei, ea nu ține dușmănii și nu caută să se răzbune. La înmormântarea Prințului Philip, Kate chiar s-a maturizat. L-a consolat pe Prințul Charles cu o îmbrățișare și un sărut pline de afecțiune, i-a adus pe William și Harry împreună, și a oferit un sentiment de demnitate ceremoniei. Trebuie să fi fost dificil, luând în considerare ce au spus Harry și Meghan despre ea în interviul cu Oprah Winfrey, dar Kate se maturizează repede și își dorește ce este mai bun pentru Familia Regală ”, a spus la rândul său biograful familiei regale, Phil Dampier.

  • Kate Middleton sau Meghan Markle? Iată ce ducesă e mai populară în SUA!

related posts

Modifică setările cookies