Motivul din cauza căruia Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle


În ultimii ani și în special în ultimele luni, presa din întreaga lume a aflat și a publicat ce probleme există în familia regală din Marea Britanie.


Totul a culminat cu anunțul pe care l-au făcut nu demult Prințul Harry și Meghan Markle, care au decis să părăsească definitiv, după cum au spus ei, Casa Regală Britanică. Apoi, Ducii de Sussex i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey, prin care făceau unele dezvăluiri incredibile.

Printre cele spuse de Meghan Markle în interviu s-a regăsit și faptul că soția Prințului William a făcut-o de multe ori să plângă, din cauza comportamentului pe care l-ar fi avut Kate Middleton față de ea. Însă cele spuse de Meghan Markle se bat cap în cap cu informațiile care vin din cadrul familiei regale.

„Kate a încercat să o ajute pe Meghan să înțeleagă care sunt responsabilitățile vieții de ducesă, dar eforturile sale au fost interpretate greșit. Să o acuzi pe Kate public, în timpul emisiuni cu Oprah, cum că ar fi persoana care te-a făcut să plângi este mai mult decât inacceptabil. Meghan știa foarte bine faptul că soția lui William nu are nicio putere să riposteze. Chiar dacă este sigură pe ea în relațiile cu publicul, Kate este o femeie extrem de sensibilă, care preferă să stea în spatele cortinei pe cât de mult se poate. Își protejează țara și familia”, ar fi spus o sursă din Casa Regală, potrivit jurnaliștilor de la The Sun.

Din cauza celor spuse de Meghan Markle, Prințul William le-ar fi spus apropiaților că nu o va putea ierta niciodată pe aceasta, deoarece atacul asupra lui Kate Middleton este unul inventat de dragul ratingului.

foto: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

  • Motivul din cauza căruia Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies