Dacă Prințul William are 1,90 m, ce înălțime are Kate Middleton?


Publicul este fascinat de aparițiile lui Kate Middleton, soția prințului William, aceasta fiind una dintre cele mai influente figuri din familia regală. 


Orice apariție a Ducesei de Cambridge este analizată în cele mai mici detalii, aceasta fiind admirată pentru stilul vestimentar, coafură, abilitățile părintești, dar și pentru cazurile umanitare în care se implică.

Interesant este că, în zilele care au urmat nunții din luna mai a prințului Harry cu Meghan Markle, căutările pe Google privind înălțimea lui Kate Middleton au atins cifre impresionante, conform popsugar.com. Mulți s-au întrebat cât de înaltă este aceasta, în comparație cu cea mai nouă membră a familiei regale, Meghan. 

În fotografiile de pe treptele Capelei St. George a castelului Windsor, Kate părea mult mai înaltă decât ceilalți membri ai familiei regale și se pare că nu a fost vorba de o iluzie optică.
Kate Middleton are o înălțime de 1,75 m.

Prin comparație, cumnata ei, Meghan Markle, are 1,71 m. Prințesa Diana, regretata soacră a celor două, era și mai înaltă decât Kate, cu o înălțime de 1,78 m.


Vedeți, mai jos, o galerie foto cu Ducesa de Cambridge. 

Foto: Getty

  • Dacă Prințul William are 1,90 m, ce înălțime are Kate Middleton?

related posts

Modifică setările cookies