Kate Middleton și Prințul William, moment rar de afecțiune în public


Kate Middleton și Prințul William au participat la primul lor angajament de când Ducesa a ieșit din concediu de maternitate.


Cuplul regal a participat la Summitul pentru sănătatea mintală, la London County Hall, unde au întâlnit lideri ai diverselor organizații din domeniu și au aflat mai multe despre munca acestora.

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută veche de zece ani, la întoarcerea din concediu de maternitate

Ducele și Ducesa de Cambridge sunt familiari cu subiectul pentru că, alături de prințul Harry, conduc organizația Heads Together, al cărei scop este înlăturarea prejudecăților față de persoanele care suferă de afecțiuni mintale. 

Kate Middleton a ales să poarte, pentru acest eveniment, o rochie lila tip A-line, semnată Emilia Wickstead, și o geantă Aspinal of London, la care a accesorizat pantofi nude. 

Cuplul este renumit pentru faptul că nu își arată afecțiunea în public, în special când participă la evenimente oficiale însă, de această dată, Prințul William și-a pus mâna pe spatele lui Kate când și-au făcut intrarea. 

Pe de altă parte, Prințul Harry și Meghan Markle sunt mult mai dezinhibați când vine vorba să-și arate afecțiunea în public. Spre exemplu, săptămâna trecută, când au participat la Coach Core Awards, cei doi s-au îmbrățișat și s-au ținut de mână, cum fac de multe ori.

Pentru că nu există un protocol care să interzică cuplurilor regale să-și arate afecțiunea în public, ”totul se reduce la opțiunea fiecăruia și, de asemenea, la natura evenimentului la care participă”, a explicat pentru revista People experta în eticheta regală Myka Meier.

William și Kate, de pildă, se abțin să se atingă în public pentru că sunt ”reprezentanți ai monarhiei britanice” și vor ”să păstreze o imagine sobră”, a mai spus Meier pentru People. 

Foto: Getty
  • Kate Middleton și Prințul William, moment rar de afecțiune în public

related posts

Modifică setările cookies