Pisi din "Inima de Tigan" se lauda cu mama ei frumoasa pe retelele de socializare. Vezi cum arata si daca seamana cu fiica ei celebra


A fost una dintre cele mai sexy si constante prezente feminine de pe micile ecrane, dar in ultima vreme Dana Hauer a ales sa fie ceva mai discreta si a comunicat cu fanii ei mai ales prin intermediul retelei de socializare Facebook.


Discreta, Dana si-a tinut la distanta familia de bliturile paparazzilor si a preferat sa le impartaseasca ea insasi fanilor imagini, cand a crezut ca este momentul potrivit. Astfel, Pisi – asa cum inca ii spun o multime dintre admiratori - a ales sa impartaseasca o imagine cu mama sa, cu ocazia zilei de nastere a acesteia.

Fotografia a fost publicata pe data de 26 aprilie, cand Dana a scris pe pagina oficiala: "La multi ani mami meu! Sa fii fericita si iubita ca pana acum".

La fel de prompti ca de obicei, fanii au tinut la randul lor sa ii faca urari doamnei Angela, si au constatat ca actrita din "Inima de tigan" a mostenit frumusetea de la mama ei: "Semeni leit cu mami tau, Dana. Sa iti traiasca si la multi ani", i-a scris chiar cineva.

Tie cum ti se pare mama actritei? Seamana cele doua? Crezi ca au dreptate cei care au scris aceste comentarii?

  • Pisi din Inima de Tigan se lauda cu mama ei frumoasa pe retelele de socializare. Vezi cum arata si daca seamana cu fiica ei celebra

related posts

Modifică setările cookies