Pisi din "Inima de tigan", ultra sexy intr-o bluza transparenta. Cat a lasat la vedere vedeta pentru fanii de pe Facebook


Dana Hauer, actrita care a dat viata personajului Pisi din "Inima de tigan", a delectat privirile telespectatorilor luni intregi dovedind ca are o silueta perfecta de care este mandra si acum daca ne luam dupa una dintre pozele postate pe Facebook.


Imbracata intr-o camasa transparenta de culoare neagra, cu buline, Dana a atras cu siguranta privirile tuturor celor care ii urmaresc profilul de Facebook. Articolul vestimentar sumar atrage atentia asupra bustului generos, spre deliciul tuturor celor care au admirat-o in serialul care a facut-o celebra.

In imaginea care a aprins imaginatia domnilor, vedeta este surprinsa la ea acasa, intr-una din camerele de zi, si pozeaza relaxata alaturi de catelusul ei pe care il iubeste enorm. 

Actrita nu a renuntat la parul ei blond, acesta fiind putin mai lung ca in perioada filmarilor pentru serial, drept dovada stand faptul ca Dana a optat pentru o coafura simpla, cu un coc lejer prins in crestetul capului. 

In plus, Pisi si-a pastrat formele care au facut-o faimoasa, chiar daca la un moment a avut ceva probleme cu greutatea. Ceea ce este interesant insa este faptul ca desi extrem de sexy si cu bustul la vedere, Dana a atras atentia cu un detaliu observabil doar de cei foarte atenti: tatuajul elegant de pe picior.

Tu ce parere ai despre actrita? Este la fel de sexy ca si atunci cand aparea in serialul "Inima de tigan"? Ti-a atras si tie atentia tatuajul mai mult decat bustul generos?

  • Pisi din Inima de tigan , ultra sexy intr-o bluza transparenta. Cat a lasat la vedere vedeta pentru fanii de pe Facebook

related posts

Modifică setările cookies