Poate in alta viata au fost barbati! Topul vedetelor care au trasaturi masculine


Sunt celebre si au foarte multi admiratori, chiar daca nu sunt cele mai delicate persoane din lume. Poarta haine sexy, se machiaza intens si isi pun extensii, dar cu toate astea, nu reusesc sa isi ascunda in totalitate trasaturile masculine. Afla despre ce vedete este vorba.
 


Pe locul intai in top sta Lady Gaga, despre care chiar s-a vehiculat la un moment dat ca ar fi barbat. Cantareata a lasat loc interpretarilor, pentru ca nu a confirmat zvonurile, dar nici nu le-a infirmat. Mai mult decat atat, la editia de anul acesta a premiilor VMA, Lady Gaga a aparut pe scena deghizata in barbat.

Kesha si Ellen DeGeneres o urmeaza pe Gaga, pentru ca si ele s-au remarcat prin trasaturi masculine. Ellen adopta pana si in vestimentatie si coafura un stil barbatesc, in timp ce despre Kesha s-ar spune ca seamana cu John Travolta :)

Serena Williams se afla si ea in top, iar un argument ar putea fi legat de aspectul ei sportiv. Jucatoarea de tenis are o conformatie atletica, ceea ce-i si da o nota masculina.

Romania isi are si ea reprezentantele in top: Bianca Dragusanu si Andreea Tonciu. In cazul Biancai, “vinovate” pentru acest look ar putea fi operatiile estetice, in timp ce in cazul Andreei de vina este doar... natura. Oricum, ambele incearca sa compenseze prin fuste cat mai scurte, topuri cat mai decoltate, bronz artificial, machiaj intens si extensii de par.


 

  • Poate in alta viata au fost barbati! Topul vedetelor care au trasaturi masculine

related posts

Modifică setările cookies