Poate va era dor: Lady Gaga vorbeste despre creativitate si vagin


Celebritatea numarul 1 a momentului nu se lasa deloc cand vine vorba despre imagine si aparitii incendiare. Cu o coafura grey, un corp bine lucrat (la sala sau in Photoshop), Lady Gaga se arata in toata splendoarea in paginile editiei de septembrie a revistei Vanity Fair.


Evident, Lady Gaga nu se multumeste doar sa pozeze sexy, cu tatuajul la vedere, avand drept outfit doar o peruca gri si un colier.

Asa cum ne-a obisnuit, diva nonconformista face o declaratie incendiara referitoare la relatiile sale sexuale: "Am un sentiment ciudat ca atunci cand ma culc cu cineva, acea persoana imi rapeste din creativitate prin vagin." Uau! Ne intrebam ce barbat i-ar putea calca pe urme si sa poarte platforme ciudate, palarii extravagante si rochii de vrajitoare!

Ca orice star care se respecta, Lady Gaga are tot felul de probleme existentiale. De exemplu, nu are incredere in nimeni si nici nu crede ca va avea vreodata. "Sunt singura. Sunt singura chiar si atunci cand am o relatie. Asta e conditia mea de artist." Saraca fata!

related posts

Modifică setările cookies