Poliția Română, postare virală cu o tânără din Ucraina: „Nea’ Relu s-a oferit”


Este deja bine știut faptul că în România au venit foarte mulți refugiați din Ucraina, după ce Rusia a invadat țara vecină.


Acum, la aproximativ două luni după începerea războiului, Poliția Română a avut pe Facebook o postare virală care o are în centrul atenției pe o refugiată ucraineană care a ajuns în județul Vrancea. Din câte se pare, femeia dorea să meargă în Germania, dar a intrat cu mașina într-un șant în România.

„Din păcate, oboseala și-a spus cuvântul. Doamna din imagine, originară din Ucraina, era în drum spre Germania, când, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului și l-a avariat. Colegii noștri de la Secția 8 Poliție Rurală Tulnici, județul Vrancea, s-au desplasat și au constatat cele sesizate, dar și faptul că aceasta nu avea posibilitatea financiară pentru reparații. O mobilizare din suflet a avut loc… Nea’ Relu s-a oferit să repare autoturismul, iar câțiva localnici, împreună cu polițiștii din Tulnici, au strâns suma necesară pentru achiziționarea pieselor. Patru zile a durat reparația, timp în care doamna a fost cazată cu drag la o pensiune din zonă. Încă o dată demonstrăm că noi, românii, suntem inimoși”, au scris polițiștii pe Facebook.

Postarea a adunat în câteva zile peste 11.000 de like-uri, câteva mii de comentarii și sute de distribuiri.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Calcan cu Cartofi Noi și Leurdă

related posts

Modifică setările cookies