Posterior rotund pe cale naturala. Trucul la care a apelat Nicole Scherzinger pentru a crea iluzia optica perfecta


Toti au crezut ca e J.Lo cand i-au vazut posteriorul. Nicole Scherzinger a apelat la un super truc pentru a arata ca diva hispanica.


In urma cu putin timp, Nicole Scherzinger a fost surprinsa de angajatii publicatiilor mondene pe strazile londoneze. Dupa terminarea unei emisiuni de talente la care participa in calitate de jurat, cantareata s-a grabit sa paraseasca studiourile de inregistrare si sa ajunga acasa.

Nu o putea face oricum insa! Constienta de faptul ca paparazzii ii urmaresc fiecare pas, Nicole a aparut intr-o tinuta sexy, care i-a pus in evidenta atuurile fizice. Imbracata intr-o pereche de pantaloni din piele mulati, bruneta mai ca a fost confundata cu Jennifer Lopez. Nici nu e de mirare avand in vedere iluzia optica perfecta creata de articolul vestimentar!

Pantalonii i-a asortat la un pulover pufos si negru, cu decupaje in zona umerilor si decolteului. Cu parul si coafura de la emisiune, ea a facut numai cativa pasi in fata paparazzilor si mai apoi s-a retras in masina personala, care a dus-o la casa din Londra in care locuieste pe parcursul angajamentului pe care il are cu televiziunea britanica,

  • Posterior rotund pe cale naturala. Trucul la care a apelat Nicole Scherzinger pentru a crea iluzia optica perfecta

related posts

Modifică setările cookies