Primele imagini oficiale cu actrita care vrea sa o faca uitata pe Angelina Jolie. Cum arata noua Lara Croft


Angelina Jolie si-a consolidat statutul de sex simbol odata cu rolul Lara Croft din seria Tomb Raider, de la inceputul anilor 2000. Acum actrita suedeza Alicia Vikander vrea sa demonstreze ca poate fi cel putin la fel de buna in acest rol iconic.


Noul film din aceasta serie relateaza originile personajului Lara Corft si are la baza editia din 2013 a acestui joc video. Filmul este regizat de Roar Uthaug si va fi lansat pe marile ecrane pe 16 martie 2018.

Alicia Vikander, care a castigat premiul Oscar gratie rolului secundar din filmul ”The Danish Girl”, considera ca Lara Croft este ”un personaj cu adevarat legendar”, care este ”un model pentru multe femei tinere”.

 

”Ea incearca sa isi gaseasca un loc in lume si sa isi conecteze viitorul cu trecutul”, a declarat actrita suedeza, in varsta de 28 de ani, pentru revista Vanity Fair.

Imbracata army style, cu un maiou mulat si o pereche de pantaloni kaki, actrita suedeza a realizat singura cateva cascadorii spectaculoase, dupa cum au surprins paparazzii in urma cu cateva luni la filmari.

Acum au aparut si primele imagini oficiale cu Alicia Vikander in rolul Larei Croft, publicate de Warner Bros.

Regizorul norvegian Roar Uthaug considera ca filmul sau - in care Dominic West va interpreta rolul tatalui personajului Lara Croft - se va concentra ”nu doar pe taria si realizarile fizice ale Larei, ci si pe umanitatea ei”.

 

 

Here’s your first-look at Alicia Vikander as Lara Croft in #TombRaider, in theaters March 2018.

O postare distribuită de Warner Bros. Pictures (@wbpictures) pe

Angelina Jolie a interpretat rolul principal in precedentele doua filme din aceasta franciza - ”Lara Croft: Tomb Raider” (2001), regizat de Simon West, si ”Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” (2003), de Jan de Bont.

 

 

Here’s your first-look at Alicia Vikander as Lara Croft in #TombRaider, in theaters March 2018.

O postare distribuită de Warner Bros. Pictures (@wbpictures) pe


Aceste pelicule au generat impreuna incasari de peste 431,2 milioane de dolari.

related posts

Modifică setările cookies