Primele poze de la nunta! Ce vedeta a spus "Da" in weekend-ul care tocmai a trecut


A fost un weekend important pentru membrii familiei Spears intrucat una dintre cele doua fiice ale lui Lynne si James a facut pasul cel mare si a spus "Da".


Nu este vorba despre Britney Spears, ci despre sora ei mai mica, Jamie Lynn, care s-a maritat cu logodnicul ei intr-o ceremonie eleganta din New Orleans.

Ceremonia a avut loc intr-o biserica micuta si intima, iar petrecerea la Audubon Tea Room, unde proapsetii insuratei i-au invitat pe cei mai apropiati prieteni si pe membrii familiei sa sarbatoreasca alaturi de ei cea mai frumoasa zi din viata de cuplu.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Jamie Lynn a fost condusa la altar de tatal ei, si a plans in momentul in care a trebuit sa rosteasca juramintele de iubire eterna.

VEZI IMAGINI CU FERICITUL CUPLU IN GALERIE

La eveniment, sora ei, superstarul international Britne Spears, a venit impreuna cu logodnicul ei si cei doi baieti, care au fost cavaleri de onoare.

Pentru evenimentul atat de important al familiei, Britney a purtat o rochie lunga, gri, batuta in pietre, care s-a mulat pe formele ei voluptuoase.

Primele imagini de la ceremonie le poti vedea aici.

  • Primele poze de la nunta! Ce vedeta a spus Da in weekend-ul care tocmai a trecut

related posts

Modifică setările cookies