Prințul Harry și Meghan Markle au dat detalii despre luna de miere. Ce au spus cei doi


Nunta lui Harry cu Meghan a ținut o lume întreagă cu ochii lipiți de televizor iar mulți s-au grăbit să afirme atunci că Namibia va fi locul în care cei doi își vor petrece luna de miere. 
 


Presa mondenă a scris că Harry și Meghan s-ar fi relaxat în campingul de lux Hoanib Valley Camp, din Namibia, în care o noapte de cazare costă aproximativ 700 de dolari de persoană, însă Harry a dezmințit această informație.

Aflat, alături de Meghan, la o ceremonie de premiere la Palatul Buckhingam, Prințul a negat că și-ar fi petrecut luna de miere în Africa. Întrebat de Mavis Elias, o filantropistă de origine namibiană, dacă s-au simțit bine în luna de miere pe care au petrecut-o în Africa, țara ei, Harry a oferit un răspuns care a înlăturat orice îndoială. "Nu ne-am petrecut luna de miere acolo. Am fost în altă parte, dar nu îți voi spune și unde.", a spus el.

Presa a speculat că ar fi putut fi vorba de Namibia în contextul în care e binecunoscut faptul că acolo a cunoscut-o pe Meghan Markle și că merg foarte des în vacanță în Africa. 

Cu toate astea, TMZ, care a citat surse destul de credibile din anturajul regal, a scris că Harry și Meghan și-au petrecut luna de miere în Canada, într-o stațiune foarte populară. 

Ducele și Ducesa de Sussex ar fi ales Fairmont Jasper Park Lodge din provincia canadiană Alberta și ar fi stat la o cabană cunoscută în regiune drept "refugiul regal". 

Fairmont Jasper Park e considerat un adevărat "paradis canadian", iar cabană respectivă a fost închiriată, de-a lungul timpului, de numeroase cupluri regale, dar și de diverse vedete de la Hollywood. 

De exemplu, Regele George al VI-lea și Regina Mama au stat la această cabană în 1939, iar Regina Elizabeth și prințul consort Philip au petrecut acolo o perioada mai îndelungată în 2005. Actorul britanic Anthony Hopkins, John Travolta sau miliardarul american Bill Gates sunt doar câteva dintre celebritățile care și-au petrecut vacanță acolo. Zona e atât de frumoasă, încât în 1954 acolo a fost filmat și un film celebru. E vorba de "River of no return", cu Marilyn Monroe și Robert Mitchum. 

Nuntă regală, mâna cerească pentru economia Marii Britanii

Atenția de care se bucură Harry și Meghan în presă s-a tradus și prin venituri considerabile aduse economiei Marii Britanii. Astfel, analiștii financiari au anticipat că nuntă Prințului Harry cu Meghan Markle a adus economiei țării aproximativ 1,05 miliarde de lire sterline.

Firma de consultanță financiară britanică Market Watch anticipase inițial că evenimentul va aduce economiei aproximativ 500 de milioane de lire, dar a revenit asupra estimării și a dublat cifra. 

,,Atenția pe care a atras-o nuntă lui Harry cu Meghan ne face să credem că am subestimat impactul”, a spus Richard Haigh, directorul general al Brand Finance, o altă firma care a făcut previziuni financiare în legătură cu nuntă Prințului.

Cele două firme au făcut aceste estimări pe baza experientiei anterioare cu brandurile comerciale, corelate cu analiză nunții fratelui mai mare al lui Harry.

related posts

Modifică setările cookies