Prințul Nicolae al Romaniei, nuntă ca-n povești la Sinaia. Detaliile evenimentului


Prințul Nicolae al Romaniei și soția lui Alina se vor căsători religios pe 30 septembrie, la Sinaia.


Surse din anturajul celor doi au declarat că Principesa Mragareta a refuzat invitația. Nu va participa la eveniment.  Mai mult, ar fi trimis invitația înapoi, nedeschisă. 

De astfel, nici măcar mama Prințului nu va lua parte la eveniment.  Niciun membru al Casei Regale nu și-a nunțat participarea la căsătoria religioasă.

Prințul Nicolae și soția lui au peste 200 de invitați din 13 țări.  La Sinaia vor fi prezenți  reprezentanți ai mai multor familii regale, diplomați și oameni de afaceri.  Petrecerea va avea loc într-un  hotel-casino. 

Alina și Nicolae formează un cuplu de 3 ani. Cei doi au uimit pe toată lumea anul trecut, când au anunțat că s-au căsătorit în mare secret. 

Alina Maria Binder a fost surprinsă în compania Prințului Nicolae pentru prima dată în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orleans. În august, anul trecut, Nicolae a anunțat logodna, iar apoi s-au căsătorit în mare secret. 


 

Soția Principelui Nicolae este absolventă a Școlii de Muzică și Arte Plastice din Bucurestia și a Colegiului Național I.L Caragiale. Ea a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Este cu adevărat pasionată de aviație și chiar a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot. Este o persoană discretă, care s-a ținut mereu departe de blitzurile fotografilor și impresionează cu naturalețea ei.


 

  • Prințul Nicolae al Romaniei, nuntă ca-n povești la Sinaia. Detaliile evenimentului

related posts

Modifică setările cookies