Probleme in Paradis pentru cel mai fotogenic cuplu de la Hollywood? Ce a spus Jesse Metcalfe despre logodnica lui


Cara Santana si Jesse Metcalfe au fost vizati adesea pentru titlul de cel mai fotogenic cuplu din lume. Sunt amandoi tineri, frumosi si talentati, asa ca nu e de mirare ca presa ii place. Ce se intampla insa in relatia lor in spatele camerelor foto?


Formeaza un cuplu din anul 2009, iar in urma cu putin timp s-a asezat in genunchi pe o barca de pe raul Hudson si a cerut-o in casatorie. Chiar si asa Jesse Metcalfe a dezvaluit ca nu vrea sa se insoare cu Cara Santana decat peste doi ani.

Starul din "Neveste Disperate" spune ca ceremonia va avea loc intr-o locatie secreta de pe Coasta de Est a Statelor Unite undeva in luna septembrie a anului 2018: "Am inceput sa cautam locul perfect. Amandoi credem ca muzica este foarte importanta si vrem sa organizam o petrecere de pomina, la care invitatii sa se simta bine".

In rest, Jesse a spus ca logodnica lui, Cara Santana, se ocupa de detaliile pentru nunta. Cu toate ca ii este ceruta parerea, actorul sustine ca e petrecerea miresei si ca nu il deranjeaza ca ea sa ia deciziile importante.


Jesse Metcalfe, starul din “Neveste disperate”, le-a recucerit pe doamne cu rolul lui Christopher Ewing, fiul lui Bobby si al Pamelei in noua varianta a serialului "Dallas". Tanarul de origine hispanica a cucerit-o pe frumoasa Cara Santana, care a devenit cunoscuta datorita rolurilor din "Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!" sau "DialStar".

Dupa o relatie de 10 ani, tinerii au decis sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca, urmand sa aiba o nunta la fel de "fotogenica" si speciala ca ei.
  • Probleme in Paradis pentru cel mai fotogenic cuplu de la Hollywood? Ce a spus Jesse Metcalfe despre logodnica lui

related posts

Modifică setările cookies