Putini isi mai aduc aminte cum danseaza Bianca Dragusanu. Imaginile care fac furori printre fanii ei


Bianca Dragusanu este nostalgica si a impartasit cu fanii ei cateva materiale video din perioada in care viata ei s-a schimbat. Vedeta a postat pe Instagram cateva clipuri din cadrul emisiunii Dansez pentru tine, show care a adus-o mai aproape de actualul sau partener, Victor Slav. 


In 2012, Bianca Dragusanu a fost concurenta la "Dansez pentru tine", iar de Revelion, in acelasi an, a fost chemata sa isi demonstreze talentele de dansatoare alaturi de Victor Slav, intr-o emisiune la Pro TV. Intre cei doi s-a infiripat o poveste de dragoste si, in ciuda multor probleme, sunt inca impreuna si au si o fetita superba.

"Am primit mai multe propuneri de parteneri, dar la toti am spus nu. Atunci mi-a venit în mine Victor si le-am spus organizatorilor ca eu cu el vreau să dansez. Din ziua în care l-am vazut m-am gandit numai la el. Am stiut ca el poate fi cea mai frumoasa poveste a vietii mele", spunea Bianca Dragusanu intr-o emisiune tv, in momentul in care relatia lor a devenit publica.

 

#dancing #with #thestars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️????

Un clip video postat de BiancaD (@biankdragusanu) pe

Acum, vedetei i s-a facut dor de acea perioada din viata sa si a postat pe pagina ei de Instagram doua momente din emisiunea "Dansez pentru tine".

 

dancing with the ????⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Un clip video postat de BiancaD (@biankdragusanu) pe

  • Putini isi mai aduc aminte cum danseaza Bianca Dragusanu. Imaginile care fac furori printre fanii ei

related posts

Modifică setările cookies