Putini stiau ca actorul din Suits si actrita din Micutele Mincinoase sunt un cuplu, dar au avut cea mai frumoasa nunta


Sunt cuplul cu cele mai discrete aparitii, dovada stand chiar faptul ca doar fanii lor adevarati stiau ca cei doi sunt impreuna. Actorul din serialul Suits si actrita din serialul Pretty Little Liars au devenit sot si sotie, iar nunta lor a fost, probabil, una dintre cele mai speciale.


Atat Patrick J. Adams cat si proaspata sa sotie, Troian Bellisario, au dat lovitura cu roluri in cele mai urmarite seriale ale ultimilor ani.

Patrick joaca rolul unui avocat fara studii, care profeseaza fara drepturi legale, dar care rezolva unele dintre cele mai grele cazuri, iar imaginea de "baiat rau", care pacaleste sistemul cu ajutorul inteligentei sale iesite din comun, a prins de minune, serialul bucurandu-se de un succes rasunator.

Troian joaca rolul lui Spencer, o tanara care alaturi de prietenele sale incearca sa rezolve misterul disparitiei unei a cincea adolescente care a disparut, dar care pare sa apare constant in vietilor lor, pentru a se razbuna. 

Cuplul a aparut, pentru o perioada scurta de timp, in serialul Suits, insa personajul lui Patrick a avut o alta partenera pe termen lung, iar "idila" din film a celor doi a fost incheiata rapid. Cu toate acestea, cei doi formeaza un cuplu in viata reala, iar zilele trecut a avut loc nunta. 

Intreaga pregatire a fost una dintre cele mai speciale: Patrick a condus el insusi un autobuz scolar, in care cei doi au aparut la locatia evenimentului si pe care era scris "aproape casatoriti", iar actorul nu s-a sfiit sa isi conduca proprii invitati la ceremonie, fara sa apeleze la sofer profesionist.  Cei doi s-au casatorit in aer liber, fotografiile aparute pe Instagram aratandu-i atat pe plaja.

Inainte de ceremonie, cuplul si-a invitat prietenii la repetitiile de nunta, in stil american, la care toata lumea a dormit in corturi frumos amenajate, nu inainte de a lua masa la caldura unui foc de tabara. Dupa ceremonie, invitatii s-au aratat extrem de incantati de mica "excursie",  foarte multi dintre ei postand pe internet imagini de la nunta celor doi si laudandu-le evenimentul pus la cale, in mare parte, de ei insisi.

Vezi mai multe imagini mai jos:
 

 

Newly #fortday2016

A video posted by lulu brud (@ladyluofthewolves) on 

Get On The Bus #fortday2016

A photo posted by Brendan Hines (@brendanpatrickhines) on


 

Main St. #fortday2016

A photo posted by Brendan Hines (@brendanpatrickhines) on


 

Always forward. Never backward. #fortday2016 photo cred the one and only @maxwanger

A photo posted by Patrick Adams (@halfadams) on


 

This beautiful event. T&P forever ❤️#fortday2016 (of course I took pictures)

A photo posted by Keegan Allen???? (@keeoone) on 

 

  • Putini stiau ca actorul din Suits si actrita din Micutele Mincinoase sunt un cuplu, dar au avut cea mai frumoasa nunta

related posts

Modifică setările cookies