Recent, Gabriela Lucuțar a dezvăluit în cadrul unui podcast că trece prin momente grele în viața personală. Ea a intentat divorțul de soțul său și acum are de împărțit cu acesta o avere impresionantă de 2,7 milioane de euro cu acesta.

Gabriela Lucuțar, care conduce o afacere în domeniul serviciilor funerare, a solicitat custodia celor trei copii și partajul averii în cadrul procesului de divorț. De asemenea, soțul ei a depus și el o cerere similară, susținând că este victima în această situație și a cerut împărțirea averii.

Judecătorii au fost de acord cu solicitarea soțului, cu condiția ca acesta să achite taxa de timbru de 142.000 lei, echivalentul a peste 28.000 de euro, ceea ce confirmă că valoarea averii disputate este de 2,7 milioane de euro.

Recent, Gabriela Lucuțar a participat la un podcast în care a discutat despre dificultățile prin care trece în această perioadă.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”.

„Mi-a spus o clientă aşa… a făcut cu mine patru înmormântări şi am vorbit cu ea în Sâmbăta Mare. M-a sunat să-mi spună „Paşte Fericit!”, nu ştia că am divorţat şi mi-a spus aşa: „Adu-ţi aminte, tu eşti puternică şi veri terce peste! Eu te cunosc, îţi cunosc copiii şi ştiu ce educaţie le-ai dat! Ştiu ce mamă eşti, ce soţie eşti! Adu-ţi aminte de unde ai plecat! A fost al doilea client al tău. Te duci acolo unde ai stat în chirie doi ani de zile, unde eu te-am cunoscut, faci o poză şi ţi-o pui pe frigider. Şi doar prin munca ta ai ajuns aici şi ai făcut o împărăţie! O vei face iarăşi! Eşti fericită?”. Sunt foarte fericită, i-am răspuns, sunt foarte liniştită. Acum, copiii mei simt că trăiesc”, a mai spus Gabriela Lucuţar.

Gabriela Lucuțar a intrat în lumea afacerilor în 2008, când a fondat o firmă de pompe funebre și a călătorit până în Germania pentru a achiziționa un dric.

„M-am dus în Germania și am luat un dric. M-am dus pe la cei care aveau deja servicii funerare. Și ziceam că am și eu o mașină. Să-mi dea și mie 3 lei, oprește 1 leu și mulți mă dădeau afară și râdeau de mine. Așa a început totul”, a povestit Gabriela Lucuțar, care a adăugat: „Sunt supranumită Regina Întunericului deoarece așa m-a numit concurența, fiind cea mai bună în ceea ce fac. Sunt cea mai cunoscută în această branșă. În continuare mă specializez, pentru că nu vreau să se vorbească despre mine la trecut. Fac lucrurile la superlativ. Le transform în operă de artă. De exemplu, reinterpretez coliva, adaug foița de aur. Tai colacul cu un cuțit cu diamante. Un astfel de eveniment ajunge și la câteva mii de euro!”.

Sursa foto: Pro TV