"Regina Sudului", Kate del Castillo, aparitie sexy. Cum a fost surprinsa controversata actrita de telenovele 


Fiica unuia dintre ce mai mari actori mexicani are o viata plina de controverse. A bifat o multime de aparitii in telenovele si se poate lauda cu o cariera extraordinara, dar a fost si implicata in scandaluri.


Potrivit presei de peste ocean, Kate ar fi avut o legatura cu Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai mari traficanti de droguri din America, evadat si apoi prins de autoritatile mexicane.

Actrita a fost fotografiata de curand in timp ce se afla pe strazile din New York, iar aparitia ei o arata intr-o forma de zile mari. Imbracata intr-un costum negru, croit in stil masculin, Kate a afisat un decolteu generos, insa nu a iesit deloc din stilul sau elegant.

In varsta de 44 de ani, Kate are un corp frumos sculptat si nu se da in laturi de la a purta haine tineresti, care sa o puna in valoare.

Pe langa serialele de succes in care a jucat, Kate s-a remarcat si in teatru si in 2011 a fost inclusa in doua liste importante "25 cele mai influente femei" si "50 cei mai frumosi oameni din lume" de catre editia spaniola a revistei "People". In plus, actrita a fost desemnata Ambasadoare a Comisiei Mexicane pentru Drepturile Omului. Numele ei a fost patat se asocierea cu traficantul de droguri, insa Kate a sustinut public ca toate zvonurile sunt "neadevarate, doar pentru a obtine un titlu de scandal".

 

#TBT ????

A post shared by Kate del Castillo (@katedelcastillo) on

  • Regina Sudului , Kate del Castillo, aparitie sexy. Cum a fost surprinsa controversata actrita de telenovele 

related posts

Modifică setările cookies