Rihanna s-a întâlnit cu Neymar la Paris. Detaliul ascuns care îi leagă


Celebra cântăreaţă şi fotbalistul brazilian sunt legaţi de o mai veche prietenie, iar zilele trecute au petrecut câteva ore împreună în capitala Franţei. 


Neymar a complimentat-o pe Rihanna, postând pe Instagram o fotografie în care apare cu degetul la gură, un gest care nu e deloc întâmplător.

Accidentat o lungă perioadă de timp în acest sezon, Neymar a absentat duminică seară de la gala fotbalului francez, acolo unde au fost premiaţi cei mai buni jucători din Hexagon. În schimb, sud-americanul de 27 de ani şi-a permis o ieşire nocturnă în oraş în compania Rihannei.

„Regină şi femeie puternică”, a fost mesajul transmis de jucătorul echipei franceze Paris Saint-Germain, cuvinte care au fost apreciate cu siguranţă de artista născută în Barbados. Fanii lui Neymar au admirat la rândul lor imaginea de pe Instagram, aceasta adunând într-o singură zi aproape două milioane de „aprecieri”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen and powerful woman ???????? @badgalriri

A post shared by 3n310ta ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) on

Cântăreaţa de 31 de ani e de mai mult timp în „vizorul” lui Neymar, care în urmă cu câţiva ani a decis să copieze un tatuaj al Rihannei. Este vorba despre cunoscutul „Shhh...” pictat pe degetul arătător, tatuaj preluat de-a lungul timpului şi de alte celebrităţi. De altfel, aceasta a fost şi explicaţia degetului la gură dus de Neymar atunci când s-a pozat cu Rihanna.

FOTO Profimedia

  • Rihanna s-a întâlnit cu Neymar la Paris. Detaliul ascuns care îi leagă

related posts

Modifică setările cookies