Rivala lui Emily Ratajkowski! Ea e blonda care ar putea fi considerata detinatoarea celor mai sexy sani naturali


Lauren Hanley stie cum sa se faca remarcata! Blonda originara din America a starnit interesul presei de peste ocean dupa o relatie controversata cu Johnny Manziel, un sportiv celebru. Acum insa, reuseste apara in ziare prin forte proprii.


Datorita formelor voluptuoase, chipului de papusa si a posteriorului apetisant, redactorii Maxim Mexic au numit-o "noua Kate Upton". Si nu e de mirare de ce! Lauren Hanley are toate calitatiel fizice pentru a pasi pe urmele celeilalte blonde celebre.

Fosta studenta a Universitatii de Stat din Florida si-a castigat faima si contractele de model dupa ce si-a facut un cont pe Instagram. Plin cu imagini sexy care o au in prim-plan, contul a castigat rapid peste 190.000 de follow-eri si creste pe masura ce tanara adauga poze noi.

Desi arata bine in orice ipostaza, Lauren prefera sa se lase imortalizata in costume de baie si seturi de lenjerie intima, constienta pana la urma ca acest tip de articole vestimentare ii scot cel mai bine in evidenta atuurile fizice.

Daca vrei sa dai un Follow pe Instagram cuiva astazi, nu vei regreta sa o alegi pe Lauren Hanley:

 

☀️

related posts

Modifică setările cookies