Rivala lui Jade din Clona arata incredibil la 47 de ani. Vezi cat de frumoasa e actrita care a jucat-o pe Maysa


Fara indoiala, telenovela Clona a ramas in istoria serialelor de acest tip nu doar datorita subiectului interesant sau actorilor extrem de talentati, ci si a personajelor emblematice care au condimentat intreaga intriga.


Dincolo de protagonistii Jade, Lucas/Diogo/Leo, cea care a reusit sa transforme povestea intr-una si mai dramatica a fost Maysa, logodnica lui Diogo si mai apoi sotia oficiala a lui Lucas, care a suferit de-a lungul intregii povesti pe plan sentimental din cauza infidelitatilor sotului.

Cea care a adus-o la viata este Daniela Escobar, considerata una dintre cele mai talentate actrite din America de Sud.

Ajunsa la 47 de ani, frumoasa brazilianca participa si acum cursuri de actorie in L.A, sperand ca astfel isi va desavarsi cu adevarat talentul. Cu studii de specialitate in Statele Unite care au recomandat-o pentru rolul din Clona sau Sapte Femei, vedeta filmeaza pentru cele mai recente proiecte ale sale, trei productii care urmeaza sa fie lansate in urmatoarele luni, acestea fiind Diminuta, Cold si Calypso.

 

Back to black...

A photo posted by danielaescobar (@danielaescobar) on


La fel de frumoasa ca acum 16 ani, vedeta pune pe jar inimile domnilor si joaca alaturi de actori mult mai tineri, reusind sa nu isi tradeze adevarata varsta nici in realitate, nici pe micile ecrane. Din pacate pentru ea insa, povestea Maysei din Clona se repeta cumva si in viata reala, Daniela trecand prin doua divorturi si fiind nevoita sa porneasca mereu de la 0 in plan sentimental. 

Dupa doua casnicii esuate, Daniela se dedica fiului si carierei profesionale, dand semne ca nu are de gand sa se opreasca prea curand din a practica meseria care i-a adus faima internationala.

 

 

Eu e Berê nos despedindo de novo e de novo e de novo...

A photo posted by danielaescobar (@danielaescobar) on

  • Rivala lui Jade din Clona arata incredibil la 47 de ani. Vezi cat de frumoasa e actrita care a jucat-o pe Maysa

related posts

Modifică setările cookies