Rocco din "Rebelde" e total schimbat. Cum arata Diego Boneta, partenerul lui Angelique Boyer, in cele mai recente poze


De cand a jucat rolul lui Rocco in "Rebelde", Diego Boneta si-a marit fan clubul cu milioane de adolescente si tinere din intreaga lume. De atunci, toate vor sa fie la curent cu ce se mai intampla in viata starului mexican. Si cum ar putea presa sa nu le faca pe plac?


Cariera lui Diego Boneta, mexicanul cu par carlionat si corp de model, a "explodat" dupa aparitia in serialul pentru adolescenti.

Dupa ce s-a terminat "Rebelde", el a jucat in "Pretty Little Liars", "Mean Girls 2", "90210", "Rock of Ages" si, mai nou, in "Scream Queens" si "Jane The Virgin". Actorul de 25 de ani a devenit celebru pana si in SUA, iar paparazzi l-au luat in vizor, incepand sa-l urmeasca pana si in zilele normale din viata lui.

Recent, angajatii publicatiilor mondene l-au surprins pe Diego in Beverly Hills, dupa ce a luat pranzul impreuna cu un prieten. Cu o noua tunsoare si zambetul pe buze, starul i-a salutat pe paparazzi si mai apoi s-a retras din raza lor de actiune, incercand totusi sa-si pastreze dreptul la intimitate.

Diego se pregateste sa lanseze un nou film care l-ar putea aduce in prim-plan: "Pelé: Birth of a Legend". Aici, el joaca rolul lui Jose, rivalul celebrului fotbalist si cel care i-a dat porecla. Ramane sa-i urmarim in continuare evolutia, nu-i asa?

Pana la lansare, spune-ne ce crezi despre felul in care arata acum starul din "Rebelde".

  • Rocco din Rebelde e total schimbat. Cum arata Diego Boneta, partenerul lui Angelique Boyer, in cele mai recente poze

related posts

Modifică setările cookies