Rochia care depaseste orice imaginatie. Rita Ora: senzatie intr-o tinuta sexy, la care nu a purtat lenjerie intima


Rita Ora a facut senzatie la show-ul Versace din cadrul Paris Fashion Week Haute Couture, desi nu a urcat pe podium alaturi de cele mai cunoscute modele ale lumii. Tinuta aleasa de ea a fost cea care i-a lasat pe toti cu gura cascata.


Nu e de mirare ca artista in varsta de 25 de ani a fost pozata din toate unghiurile la Paris Fashion Week! Ea a venit la eveniment imbracata intr-o rochie Versace croita din bucati de materiale oranj si legate intre ele cu sfori in aceeasi nuanta, care i-a lasat la vedere aproape tot corpul!

Decupata in zonele intime, creatia Donatellei i-a scos in evidenta Ritei tatuajul din zona inghinala, dar si faptul ca nu poarta lenjerie intima sub rochia sexy. 

Constienta de impactul pe care l-a avut, cantareata britanica s-a lasat fotografiata de-a lungul intregului eveniment si si-a admirat rochia si in momentul in care aceasta a fost prezentata pe podium. Desi pe Joan Smalls tinuta arata diferit, este la fel de sexy si pune in evidenta formele oricarei femei care o poarta.

Spune-ne in sectiunea de comentarii daca a exagerat Rita cand a imbracat-o sau daca ti se pare ca ii sta foarte bine asa si nu ar trebui sa se rusineze daca are cu ce sa se laude:

  • Rochia care depaseste orice imaginatie. Rita Ora: senzatie intr-o tinuta sexy, la care nu a purtat lenjerie intima

related posts

Modifică setările cookies