Rochia care nu poate fi purtata. Cum s-a imbracat o cantareata si de ce a atras toata atentia, de la primul pas


Cea mai pregnanta aparitie de la Gala amfAR de anul acesta, a fost, cu siguranta, cea a lui Halsey. Cantareata de 23 de ani a purtat doua tinute imposibil de trecut cu vedere.


Tanara care se afla in primele locuri in topurile din intreaga lume, se transforma treptat in cea mai excentrica vedeta de la Hollywood. La bratul colegului sau de breasla, care ii este si iubit, Halsey a cunoscut succesul si pare sa se bucure aucm de toata atentia pe care o vedeta si-ar putea-o dori.

 

2018 love ????: @gradybrannan

A post shared by halsey (@iamhalsey) on


Prezenta la Gala amfAR, cantareata a imbracat doua rochii care i-au facut cunostinta cu o mutime de persoane care nu stiau inca. Din seria tinutelor in care nu poti face niciun pas fara a te expune complet, rochiile lui Halsey au lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit, insa cu siguranta suficient pentru fotografii care nu au ratat nici un singur unghi de pozat.

 

???? @julienmacdonald ????

A post shared by halsey (@iamhalsey) on


In timp ce rochia slipitoare, cu decupaje masive si complet transparenta, i-a lasat la vedere tot ceea ce slipii de pe dedesubt nu acopereau, tinuta urmatoare a fost una extrem de eleganta. Pana la primul pas. :)

Fotografii au fost pe faza si au surprins tot ceea ce si-au dorit, insa Halsey nu a facut eforturi pentru a se feri. 

Pe numele sau adevarat Ashley Nicolette Frangipane, a bifat cantece din coloana sonora a filmelor "Fifty Shades", "Suicide Squad" si "The Huntsman: Winter's War". Plina de tatuaje si indrazneala, Halsey s-a fauct remarcata in repetate randuri, iar numarul fanilor sai creste de la o zi la alta.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Rochia care nu poate fi purtata. Cum s-a imbracat o cantareata si de ce a atras toata atentia, de la primul pas

related posts

Modifică setările cookies