Rochia pe care nu orice femeie o poate purta. Cum a aparut Chanel Iman imbracata la un eveniment monden


Este celebra pentru aparitiile provocatoare pe care le marcheaza chiar si pentru o simpla plimbare. Chanel Iman a impresionat insa prin eleganta si bun gust la gala Spike TV's Guys Choice Awards 2015.


Chanel Iman este unul din cei mai apreciati si sexy ingerasi Victoria's Secret. Ea se poate lauda cu un simt estetic deosebit, asa ca era cumva de asteptat sa imbrace o tinuta spectaculoasa la gala Spike TV's Guys Choice Awards 2015.

Nimeni nu se astepta insa sa arate ca o zeita antica. Modelul a impresionat intr-o creatie alba, lunga pana in pamant, decupata in zona toracelui si a taliei. Cu umerii goi, Ingerasul Victoria's Secret s-a transformat intr-un magnet pentru fotografii prezenti la eveniment, care si-au dorit sa o imortalizeze din toate unghiurile.

Si la capitolul stilizare ea a facut alegeri inspirate: si-a prins parul intr-o coada simpla si a preferat un amchiaj de seara, destul de puternic, pentru a-si scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor. La capitolul accesorii a optat pentru o pereche de cercei de tip candelabru, bratara si inele din acelasi set, dar si o geanta tip plic argintie.

Cu zambetul pe buze, Chanel s-a lasat imortalizata din toate unghiurile, constienta de spectaculozitatea rochiei:

  • Rochia pe care nu orice femeie o poate purta. Cum a aparut Chanel Iman imbracata la un eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies