Rochie neincapatoare pentru un decolteu urias. Salma Hayek demonstreaza ca este cea mai dotata vedeta de la Hollywood


Are 49 de ani si corpul unei femei de 30! Salma Hayek a impresionat din nou cu formele sale generoase, pe care si le etaleaza de cate ori are ocazia. Actrita latino a demonstrat la cea mai recenta aparitie ca nu are rivala la capitolul "decolteu"!


Se spune despre ea ca este una dintre mexicanele cele mai "binecuvantate" de mama natura. Cu o silueta clepsidra perfecta si o privire cu adevarat senzuala, Salma reuseste sa atraga toate aparatele de fotografiat in momentul in care paseste pe covorul rosu al vreunui eveniment monden.

La cel mai recent eveniment la care si-a facut aparitia, British Fashion Awards, Salma Hayek l-a fermecat pe actorul Orlando Bloom, care nu si-a putut desprinde privirea de pe cu decolteul ei. Bloom si-a facut pana si un selfie cu frumoasa actrita, sub privirile admirative ale sotului acesteia.

Imbracata intr-o rochie rosie Gucci cu un decolteu generos, Salma a fost una dintre atractiile principale ale evenimentului.

Cu o zi inainte, Salma a facut senzatie la un alt eveniment. Imbracata intr-o rochie alba decoltata, Salma Hayek nu a putut sa treaca neobservata la Evening Standard Theatre Awards. Ce-i drept, este greu sa ignori un decolteu de asemenea dimensiuni ;) Rochia alba pare neincapatoare pentru formele actritei!

 

Sunt toate sansele ca aceasta rochie alba sa o egaleze in popularitate pe cea mov, devenita legenda :) 

Imaginile cu Salma Hayek din primavara acestui an, de la premiera filmului Rocco and his brothers, de la Cannes, au facut senzatie pe internet. Decolteul fabulos al actritei a transformat-o pe aceasta instant in cea mai sexy vedeta de la Festivalul de Film din Franta.

  • Rochie neincapatoare pentru un decolteu urias. Salma Hayek demonstreaza ca este cea mai dotata vedeta de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies