Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani VIDEO


Actrița Salma Hayek, care de curând a împlinit 52 de ani, a postat un clip adorabil pe contul său de Instagram, în care apărea și fiica ei, Valentina.


Valentina tocmai a sărbătorit împlinirea a 11 ani. Cu această ocazie, mama sa, Salma Hayek, a intrat în jocul ei și a lăsat-o să-i taie părul. 

Citește și: Singura vedeta mandra de formele sale. Declaratia cu care Salma Hayek a surprins: "Sunt mai fericita acum"

Valentina este fiica actriței cu omul de afaceri miliardar François-Henri Pinault iar, de curând, cuplul a participat la o ceremonie de reînnoire a jurămintelor de nuntă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma a postat și un comentariu, în limbile engleză și spaniolă, sub postarea sa pe Instagram: ”La mulți ani, Valentina. Ești grozavă și foarte pricepută! Mulțumesc pentru că îmi tai părul. Te iubesc mai mult decât iubirea în sine”.

Momentul special între mamă și fiică a fost filmat cu telefonul de fiica de 14 ani a regizorului de Oscar Alfonso Cuarón, Tess Bu Cuarón.

Valentina nu a tăiat mult din părul mamei sale dar, în mod clar, s-a distrat de minune prefăcându-se că este hair stilist. Fetița de 11 ani, care a moștenit frumusețea Salmei, vrea să calce pe urmele mamei și să devină actriță.

Foto: Getty, Instagram

  • Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani VIDEO

related posts

Modifică setările cookies