Dacă credeai că tot ce se putea inova în materie de laptopuri de gaming a fost deja realizat, fă cunoștință cu nou ROG Zephyrus G16 (GU605) care redefinește conceptul de laptop de gaming premium. Te va uimi încă de la primul contact cu carcasa și tasta de alimentare din sticlă premium, iar senzația va continua atunci când vei experimenta performanța și afișajul impresionant.

Ecranul ROG Nebula Display: o revoluție a experienței vizuale

Ecranul cu tehnologie OLED ROG Nebula Display este mai mult decât un simplu ecran, este o poartă către o lume a culorilor, a detaliilor și a performanței. Imersiunea în jocurile tale preferate va fi totală, datorită clarității uimitoare a imaginilor și preciziei de neegalat a culorilor cu acoperire completă a spectrului de culoare DCI-P3.

Experimentează o claritate vizuală deosebită cu noul ROG Nebula Display pe un ecran cu diagonala de 16 inch și o rezoluție impresionantă 2.5K (2.560 x 1.600 pixeli). Datorită tehnologiei OLED, acest ecran îți oferă un contrast uimitor și un timp de răspuns fulgerător, de doar 0.2 milisecunde, care îți asigură o performanță optimă în orice situație.

Rata de împrospătare a imaginii de 240Hz completată de tehnologia G-Sync integrată în noul ROG Nebula Display care elimină tering-ul și stuttering-ul fac ca jocurile rulate pe acest model să se simtă mai natural ca niciodată. Cu o acuratețe a culorilor delta E mai mică de 1 și certificarea VESA HDR True Black 500, imaginile afișate pe ecran vor părea desprinse din realitate.

Putere și precizie într-o carcasă elegantă

ROG Zephyrus G16 (GU605) se distinge prin stilul și individualitatea caracteristice seriei din care face parte. Cu o carcasă din aluminiu prelucrat CNC mai subțire ca niciodată, acest laptop combină perfect performanța cu eleganța. Chiar dacă este un laptop extrem de ușor, cântărind doar 1.85 kg, și are o grosime de doar 1.49 cm, ecranul de 16 inch oferă o suprafață generoasă de lucru sau joacă.

Această mașină poate gestiona cu ușurință orice sarcină la care este supusă, fie că vorbim de cele mai recente jocuri sau de fluxuri de productivitate. În configurația de top, acest laptop compact este pus în mișcare de un procesor Intel Core Ultra 9 185H cu accelerare AI și de o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 4090 cu TDP de 115 Wați prin ROG Boost care lucrează împreună pentru o experiență cum nu ai mai trăit.

ROG Zephyrus G16 (GU605) impresionează nu numai prin performanță, ci și prin design. Carcasa sa din aluminiu anodizat, disponibilă în alb sau negru, are un aspect rafinat și modern. Iar, pentru a-ți exprima personalitatea, poți alege una dintre cele 15 animații preprogramate pentru Slash Lighting array care îi conferă un plus de stil și originalitate.

ROG Intelligent Cooling: secretul performanței de top a laptopului Zephyrus G16

Performanțele de neegalat într-un șasiu atât de compact ca al laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605) nu ar fi posibile fără un sistem de răcire capabil să disipeze eficient căldura degajată. ROG Intelligent Cooling utilizează o combinație de tehnologii pentru a menține laptopul rece indiferent ce sarcină are de îndeplinit.

ASUS a reproiectat complet sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling și a adăugat câteva tehnologii de răcire inedite printre care a 2-a generație de ventilatoare Arc Flow și un radiator cu ieșire dublă. Pe anumite modele se regăsește o cameră de vapori sau sistemul Tri-Fan, în timp ce toate modelele folosesc compus termic cu metal lichid care ajută la disiparea mai eficientă a căldurii.

Poți schimba modurile de răcire ale sistemului ROG Intelligent Cooling în funcție de sarcinile de lucru. Astfel, în modul de funcționare silențios, sistemul oprește toate ventilatoarele și intră în funcțiune tehnologia de răcire ambientală 0dB care te va lăsa să concentrezi la ce faci fără zgomote de fundal deranjante.

ROG Zephyrus G16 (GU605), o mașinărie performantă și elegantă de gaming sau productivitate, poate fi achiziționat acum din eShop ASUS România.