Romanii o adorau cand aparea alaturi de Eduardo Palomo. Putine persoane stiu insa ce s-a intamplat cu Kate del Castillo


Kate del Castillo si Eduardo Palomo au facut deliciul publicului din Romania cu telenovela "Ramona", iar ea a fost urmarita si in "Minciuna" si "Regina sudului".


Kate a fost implicata insa insa intr-un scandal de proportii in urma cu ceva timp, iar asta din cauza faptului ca, potrivit presei de peste ocean, Kate ar fi avut o legatura cu Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai mari traficanti de droguri din America, evadat si apoi prins de autoritatile mexicane.

Exista chiar guri rele care spun ca del Castillo a flirtat cu traficantul si ca relatia lor ar fi fost de natura amoroasa. 

"Am fost draguta pentru ca am vrut sa am povestea, sa o obtin. Este o mare oportunitate ca cineva sa-ti spune povestea lui reala cat inca mai este in viata, mai ales daca este cel mai mare traficant de droguri. Sunt actrita si nu sunt prima care a riscat o multime de lucruri pentru a prinde o poveste buna.", a declarat Kate cu privire la acuzatiile care i-au fost aduse.

Kate del Castillo este una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele mexicane si a avut toate motivele sa se laude cu reusitele ei de pana acum. 

Pe langa serialele de succes in care a jucat, Kate s-a remarcat si in teatru, iar in 2011 a fost inclusa in doua liste importante "25 cele mai influente femei" si "50 cei mai frumosi oameni din lume" de catre editia spaniola a revistei "People". In plus, actrita a fost desemnata Ambasadoare a Comisiei Mexicane pentru Drepturile Omului.
Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Romanii o adorau cand aparea alaturi de Eduardo Palomo. Putine persoane stiu insa ce s-a intamplat cu Kate del Castillo

related posts

Modifică setările cookies