Romanul care a facut senzatie in "Captain America", aparitie alaturi de o bruneta sexy. Cum arata cei doi


Americancele sunt topite dupa el. Romanul care intra cu succes in topul celor mai sexy si talentati actori de la Hollywood pare insa sa fi fost cucerit de o bruneta sexy.


Sebastian Stan este romanul de 31 de ani care a facut furori cu roulul sau din "Captain America", la inceputul acestui an, reamindu-le specialistilor in cinematografie din Statele Unite ale Americii ca tara noastra poate fi o sursa nesecata de talente.


Sebastian, nascut in Constanta si mutat impreuna cu mama lui, o pianista desavarsita, la Viena, a frant o multime de inimi cu imaginea de "bad boy" pe care si-a format-o in film.

Acum, insa, a fost vazut in compania unei brunete misterioase si plina de sex-appeal, pe strazile din New York. Cei doi nu au bparut foiarte apropiati si nu s-au tinut de mana, insa cel putin la prima vedere par sa se potriveasca de minune, iar fanele nu pot sa nu se intrebe daca ea este norocoasa care l-a cucerit. :)


Sebastian a mai jucat in The Convenant, Gossip Girl, Kings, Spread, Rachel Getting Married, Black Swan, Gone, The Apparition, Political Animals Once Upon a Time si promite un viitor plin de faima. :)

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Romanul care a facut senzatie in Captain America , aparitie alaturi de o bruneta sexy. Cum arata cei doi

related posts

Modifică setările cookies