Ronaldinho, în centrul unui scandal imens. Trăieşte cu două femei şi le-a cerut pe amândouă în căsătorie


 Celebrul fotbalist în vârstă de 38 de ani se bucură de viaţă alături de cele logodnice ale sale, Priscilla Coelho și Beatriz Souza la conacul său de cinci milioane de dolari din Rio de Janeiro.

 


Ronaldinho va face pasul cel mare în luna august. Potrivit presei internaţionale, brazilianul se va căsători în această vara cu cele două iubite  ale sale, care, culmea- şi seamănă foarte bine.
Potrivit britanicilor de la Daily Mail, Ronadinho le-ar fi cerut în căsătorie în ianuarie, anul trecut. Amandouă au primit inele de logodnă identice, scrie cotidianul O Dia din Brazilia.

Bigama este ilegală în Brazilia și se pedepsește cu până la șase ani de închisoare, însă este posibil ca "nunta" să fie pur și simplu o ceremonie cu cele două femei și să nu fie înregistrate două căsătorii oficiele. 

Fostul star al Barcelonei a început să se întâlnească cu Beatriz în 2016, dar și-a continuat relația cu Priscilla, cu care se iubea deja de câţiva ani.
DailyMail scrie că fotbalistul nu face diferenţe între iubitele lui. Ambele primesc o "alocație" de aproximativ 1.500 de lire sterline, pentru a o cfheltui așa cum doresc. De asemenea, el le oferă întotdeauna cadouri identice,  mereu le cumpără chiar şi aceleaşi parfumuri, atunci când călătoreşte în străinătate. 

Sora lui, Deisi, care este împotriva poligamiei fratelui ei, a spus deja că nu va participa la nuntă.  Ronaldinho nu a recunoscut nimic." Nu credeţi nicio ştire care nu conţin declaraţiile mele. Când voi avea ceva de spus, vă voi anunţa eu", a declarat el pe Twitter. 
 

 

Gravando mais um clip com meu amigo @k2rhym! ????????

O postare distribuită de Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) pe

 

  • Ronaldinho, în centrul unui scandal imens. Trăieşte cu două femei şi le-a cerut pe amândouă în căsătorie

related posts

Modifică setările cookies