Roxana Vancea și-a înnebunit fanii cu pozele din Bali. Unii spun că imaginile ar trebui să fie interzise minorilor


Roxana Vancea și-a luat o vacanță prelungită de 8 martie și, de atunci se bronzează pe plajele exotice din Bali. După ce a muncit intens în sala de forță pentru a-și sculpta formele, Roxana a profitat acum de ocazie pentru a se poza în ipostaze incendiare la malul mării.


În timp ce în București ninge viscolit, Roxana Vancea se bucură de temperaturile ridicate din Bali și își intensifică bronzul. Vedeta în vârstă de 27 de ani și-a etalat pătrățelele de pe abdomen și posteriorul ferm în cele mai sumare costume de baie. Roxana și-a unduid corpul și și-a făcut fotografii atât de provocatoare încât unii spun că ar trebui să fie interzise minorilor. Nu este de mirare că a fost nevoită să-și dezactiveze comentariile atât de pe Instagram, cât și de pe Facebook.


 

Photo credit : @negoita_razvan

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


Pentru a-și păstra formele lipsite de imperfecțiuni, Roxana se antrenează chiar și în concediu. Pe lângă fotografiile în costum de baie, vedeta a continuat să își țină la current fanii cu antrenamentele pe care le face la sala de forță. Practic, nu trece nicio zi fără că Roxana să își antreneze fiecare grupa musculară, încă o dovadă că un corp ca al ei nu se întreține ușor.


 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


 

:)) Foca

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


Roxana Vancea nu a arătat tot timpul atât de bine. În trecut, vedetă avea forme voluptoase și se descria că fiind o focă. Totuși, nu se rușinează cu acest lucru și postează periodic pe contul ei de Instagram colaje cu fotografii din trecut, astfel încât să se vadă cât de mult a evoluat și cât de fit este în prezent.

related posts

Modifică setările cookies