S-a iubit cu numeroase frumuseti si le-a fost infidel tuturor. Acum, Tiger Woods a fost pozat la bratul altei femei


Tiger Woods si Lindsey Vonn s-au iubit timp de 3 ani, iar de la despartirea de frumoasa blonda a avut mai multe partenere, insa niciuna oficial. Acum a fost pozat in compania femeii care ii manageriaza unul dintre restaurantele pe care le detine.


Erica Herman are 33 de ani si a parut nedezlipita de controversatul jucator de golf. Desi acesta a parut impasibil la farmecele brunetei si nici nu a confirmat in vreun fel zvonurile legate de relatia lor, tabloidele au profitat de moment si imaginile cu cei doi au ajuns pe intreg internetul.


Sportivul s-ar fi despartit de ultima sa iubita, Kristin Smith, in august, dar a fost vazut si in compania altor femei, printre care si Laci Kay Somers (model de costume de baie, actrita, cantareata si antrenoare de fitness).

Tinerele care il inconjoara pe Woods in mod obisnuit nu par sa stea prea imbracate in timpul zilei, in majoritatea fotografiilor pe care le posteaza pe retelele de socializare apar imbracate foarte sumar, iar aparitiile lor atrag privirile tuturor barbatilor.


Despre Tiger Woods se stie ca ar fi dependent de sex, boala care a devenit cunoscuta publicului in 2010, odata cu divortul de sotia sa, superba Elin Nordergren, cu care are doi copii. Chiar si relatia cu Lidnsey Vonn s-ar fi terminat, spun tabloidele, din cauza infidelitatilor lui.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • S-a iubit cu numeroase frumuseti si le-a fost infidel tuturor. Acum, Tiger Woods a fost pozat la bratul altei femei

related posts

Modifică setările cookies