S-au casatorit in secret in urma cu doua saptamani. Ce actor din Pretty Little Liars nu mai este burlac


Ryan Merriman s-a casatorit in secret cu logodnica sa, Kristen McMullen, in cadrul unei ceremonii la care au participat doar cativa prieteni foarte apropiati.


Fostul star din Pretty Little Liars si frumoasa sotie si-au unit destinele acum doua saptamani, informatia fiind facuta publica de-abia zilele trecute.

Evenimentul vine la un an si jumatate dupa ce actorul de 31 de ani a cerut-o de sotie pe Kristen in Noua Zeelanda. "Este un loc minunat numit Sky City, cu turnul Stratoshere, unde a fost un foc de artificii imens la miezul noptii. Dupa ce am sarutat-o si i-am oferit inelul, arficiile s-au incheiat. Totul parca a fost desprins dintr-un film", a povestit Ryan Merriman in 2013.

Cu toate acestea, inceputul nu a fost atat de promitator si entuziasmant pe cat se asteptau. "Am fost intai la un bar, era un DJ teribil. Am spus ca nu voi face niciodata asta in acel loc, nu vroiam sa regret toata viata", a continuat actorul.

Ryan Merriman a interpretat rolul lui Ian Thomas in Pretty Little Liars pana in 2012, iar apoi s-a ocupat de filmarile pentru The Last Rescue si The Congressman.

  • S-au casatorit in secret in urma cu doua saptamani. Ce actor din Pretty Little Liars nu mai este burlac

related posts

Modifică setările cookies