S-au casatorit! Nunta ca in povesti pentru James Blunt si Sofia Wellesley. Putini stiau cat e de frumoasa iubita artistului


James Blunt si Sofia Wellesley s-au casatorit vineri in Mallorca, iar cei prezenti la eveniment au marturisit presei ca petrecerea a fost uan grandioasa.


Potrivit DailyMail, James Blunt s-a casatorit mai intai in Londra, la oficiul starii civile pe data de 5 septembrie, la o zi dupa ce a participat impreuna cu partenera lui la un concert de senzatie a lui Elton John.

Pe 19 septembrie, artistul si Sofia au calatorit catre Spania, unde, alaturi de familie si prieteni, si-au facut juramintele de iubire eterna. Cei doi au organizat petrecerea pe proprietatea luxoasa a mamei miresei si au parasit locul intr-un VW Beetle de culoarea bronzului.

Mireasa a aratat superb intr-o rochie superba de printesa, demna de un personaj al nobilimii engleze. In definitiv, tatal ei este lordul John Henry Wellesley, iar bunicul ei Ducele de Wellington.

"Doar o persoana puternica poate sa aiba o relatie cu un muzician. E greu sa fii cu cineva si sa te trezesti expusa doar fiindca in preajma artistului. Trebuie sa fii un om puternic sa faci fata atentiei, iar eu sunt foarte norocos sa o am pe ea", spunea artistul despre sotia lui.

  • S-au casatorit! Nunta ca in povesti pentru James Blunt si Sofia Wellesley. Putini stiau cat e de frumoasa iubita artistului

related posts

Modifică setările cookies