S-au uitat minute in sir la ea si nu le-a venit sa creada cati ani are. Femeia care sfideaza legile naturii


A fost unul dintre modelele emblematice ale anilor '90, iar acum demonstreaza ca inca isi mai merita supranumele din acea perioada - si anume The Body (Corpul). La 1.82 m, Elle MacPherson era unul dintre cele mai inalte supermodele ale acelei perioade. 


Invitata la evenimentul British Fashion Council/Vogue Designer Fashion Fund, Elle MacPherson a demonstrat, inca o data, ca pentru ea zicala "varsta nu este decat un numar" este cat se poate de adevarata. La 51 de ani, Elle este posesoarea unui corp perfect, iar pe chipul ei nu se vede ca au trecut 25 de ani de cand facea furori pe catwalkurile internationale.

Imbracata intr-o rochie neagra asimetrica, cu portiuni transparente, Elle a impresionat cu forma sa fizica deosebita.

In urma cu 5 ani Elle MacPherson a fost desemnata "cel mai tare model din istorie". Supermodelul a strans o avere de peste 60.000.000 de lire sterline numai din prezentari de moda si reclame. Elle MacPherson a depasit limita de model, devenind si designer - in 1990 si-a lansat colectia de lenjerie intima "Elle Macpherson Intimates", a creat si o linie de lenjerie intima pentru maternitate si a dat nastere la propriul brand de produse de infrumusetare, "Elle Macpherson – The Body".

Elle se pare ca a descoperit elixirul tineretii - o bautura-minune, care deja face furori in magazinele din State si Marea Britanie. "Super Elixir", bautura a carei imagine este Elle McPherson, s-a vandut ca painea calda de cand a fost lansata pe piata.

  • S-au uitat minute in sir la ea si nu le-a venit sa creada cati ani are. Femeia care sfideaza legile naturii

related posts

Modifică setările cookies