Vanatorul de femei coapte. Cine e tanarul misterios care le-a sedus pe rand pe Demi Moore, Elle Macpherson si Heidi Klum


Ii plac femeile celebre, frumoase si mai in varsta decat el. Il cheama Vito Schnabel si are o lista impresionanta de cuceriri de la Hollywood, toate femei cu experienta.


Vito Schnabel are 27 de ani si este un tanar care se ocupa cu restaurare si comercializare de arta. A avut prima licitatie de arta la numai 16 ani si este un nume cunoscut printre cei pasionati de pictura.

Vito nu si-a facut un renume numai printre cunoscatorii de arta. Este si un Don Juan de Hollywood, victimele sale fiind vedete consacrate, in general trecut de prima tinerete.

In prezent, Vito Schnabel este "toyboy"-ul lui Heidi Klum, care este cu 13 ani mai in varsta decat el.

Insa Vito poate si mai mult de atat: pe cand avea 26 de ani a avut o relatie cu Demi Moore, care pe atunci avea 50 de ani.

Lista cuceririlor lui Vito Schnabel nu se opreste aici: cand avea 21 de ani a fost sedus de modelul  Elle Macpherson, care atunci avea 44 de ani.

La 23 de ani a avut o aventura cu Liv Tyler, care avea 32.

Pe cand era in liceu, Vito a facut prima sa cucerire "de calibru" - fostul model Victoria's Secret, Frankie Rayder, care in prezent are 39 de ani.

  • Vanatorul de femei coapte. Cine e tanarul misterios care le-a sedus pe rand pe Demi Moore, Elle Macpherson si Heidi Klum

related posts

Modifică setările cookies