Scandal in showbiz! L-a parasit dupa ce a aflat ca are un copil cu alta femeie


In urma cu o zi, showbiz-ul international a luat foc: tatal unei tinere din America a dezvaluit presei ca fiica lui are un copil cu solistul Chris Brown. Iubita acestuia  nu a mai rezistat si i-a dat papucii.


Karrueche Tran a pus inca o data punct relatiei cu Chris Brown, dupa ce a aparut in presa informatia potrivit careia artistul ar fi lasat insarcinata o tanara pe care, culmea, aceasta o cunostea.

Mama copilului lui Chris ar fi Nia Amey, in varsta de 25 de ani, care se prezinta pe internet ca fiind model si eleva la o scoala postliceala de asistente. Nia obisnuia sa petreaca alaturi de Karrueche si a avut o aventura cu Brown, cu toate ca acum nu se mai vede cu starul controversat.

La citirea presei, Karrueche a considerat ca aceasta infidelitate a cantaretului este picatura care i-a umplut paharul si a scris pe retelele de socializare ca nu mai poate sa faca fata acestei relatii.

"Uite ce e. O persoana poate indura multe, dar totul pana la un punct. Mult noroc lui Chris si noii lui familii. Eu n-am nevoie de drame cu bebelusi", a scris frumoasa care a inlocuit-o pe Rihanna dupa ce aceasta s-a despartit de star. Asa cum va amintiti, probabil, acesta a fost acuzat de atac fizic asupra Rihannei in 2008, dupa premiile Grammy si a fost condamnat la munca in serviciul comunitatii si inscrierea intr-un program de violenta domestica. 

Dupa numeroase impacari si despartiri de ea si-a gasit alinarea in Karrueche, pe care nu a reusit insa sa o tina aproape.

  • Scandal in showbiz! L-a parasit dupa ce a aflat ca are un copil cu alta femeie

related posts

Modifică setările cookies