Schimbare de look pentru Kate Middleton. Cum arata acum sotia Printului William


La sfarsitul saptamanii trecute, Kate Middleton si Printul William au fost prezenti la slujba organizata la Crathie Kirk, in Scotia. 


Cu aceasta ocazie, Ducesa de Cambridge si-a prezentat si noul look, aceasta renuntand dupa o lunga perioada la coafura care a consacrat-o in favoarea parului lung, dar cu breton.

Imbracata intr-o tinuta potrivita pentru evenimentul la care a participat, Kate Middleton a fost surprinsa de fotografi in masina, alaturi de sotul ei, cei doi parand destul de obositi, dar cu zambetul pe buze.

De cand au devenit parinti pentru a doua oara, in luna mai, William si Kate s-au dedicat in totalitate ingrijirii micutilor, iar Ducesa de Cambridge chiar a renuntat la indatoririle regale pentru aceasta perioada, dorindu-si sa se ocupe personal de George si Charlotte. 

Casa Regala a anuntat ca Ducesa de Cambridge va incepe in aceasta luna sa participe la diferite evenimente, urmand ca aceasta sa viziteze saptamana viitoare Centrul Anna Freud din Londra, iar apoi sa participe la deschiderea Cupei Mondiale de Rugby alaturi de sotul ei.

  • Schimbare de look pentru Kate Middleton. Cum arata acum sotia Printului William

related posts

Modifică setările cookies